Speelkussen Dolfijn

Aantal:

125,00

1 dag 

incl. BTW

103,31

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 3,5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
12
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1100 watt (6,9 AMP)
Transportmaat Transportmaat
<2m3
Overdekt
Nee, niet Overdekt

Omschrijving

Speelkussen Dolfijn 5x5m huren in Gouda - Springkussenverhuur Groene Hart

Op zoek naar een leuk speelkussen die bij het thema “de zee” past? Ook dan ben je bij Springkussenverhuur Groenehart op het juiste adres! Wij hebben verschillende speelkussens in het assortiment met diverse thema’s, waaronder het Speelkussen Dolfijn In dit speelkussen waan jij je echt even tussen de onderwaterwereld. Op de zijwanden staan verschillende visjes en water afgebeeld. Daarnaast bied een speelkussen ook nog eens meer uitdaging dan een regulier springkussen door de obstakels die in het speelkussen te vinden zijn.

Je kunt dit speelkussen eenvoudig opzetten met de bijgeleverd elektrische ventilator. Door midden van ventilator staat het speelkussen binnen een paar minuten klaar voor gebruik en kunnen jong en oud genieten van dit speelkussen met de bijbehorende uitdagingen!

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@springkussenverhuur-groenehart.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Springkussenverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.

 

Extra Productopties

30,00

incl. BTW

24,79

excl. BTW

In winkelwagen te selecteren

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen