Twist / Draailadder

Aantal:

125,00

1 dag 

incl. BTW

103,31

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Twist / Draailadder
>
  • Twist / Draailadder
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 4,5
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 1,5m²
Overdekt
Nee, niet overdekt.
Gewicht Gewicht
100kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij adviseren begeleiding af te nemen

Omschrijving

Twister Draai Ladders 4×4 Huren in Gouda - Springkussenverhuur Groene Hart

Organiseer jij binnenkort een evenement en ben je nog op zoek naar een leuke en uitdagende attractie voor echte waaghalzen? Dan ben je bij Springkussenverhuur Groene Hart op de goede plek! Wij hebben diverse attracties voor je in het assortiment waaronder de Twister Draai Ladders. Op het eerste gezicht ziet het er niet zo uitdagend uit, tot je één van de ladders beklimt! Naar boven klimmen is zo makkelijk nog niet als de ladders alle kanten op wiebelen. Wie lukt het wel om boven te komen?

Met de bijgeleverde elektrische ventilators staat de attractie binnen no-time klaar voor gebruik. Wij raden aan om toezicht te laten houden door een volwassene, dit kan eventueel ook door ons verzorgd worden. Daarnaast kunnen wij de attractie op locatie leveren en voor je op- en afbouwen tegen een meerprijs.

Heb je nog vragen over de Twister Draai Ladders of over één van onze andere attracties? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Groene Hart. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.

Springkussenverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.

 

Extra Productopties

30,00

incl. BTW

24,79

excl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen