Altijd al tafelvoetbal willen spelen? Huur hem dan bij ons in het Groene Hart

vrijdag 5 mei 2023

Wil jij een tafelvoetbaltafel huren? 

Het is de derde week van de quarantaine en voorlopig blijft dat nog wel zo door het coronavirus. Gezellig thuis werken met het hele gezin, maar daarnaast ook de kinderen entertainen. Na een tijdje raken de spelletjes en films op en heb je geen idee meer wat je met de kinderen kunt doen. Wij van Springkussenverhuur Groene hart willen je helpen door deze rare en gekke situatie en hebben een aantal spelletjes ideeën voor je op een rijtje gezet.  

Tafelvoetbal

Iedereen heeft het wel eens gespeeld, op school of in de pauze tijdens werk. Een tafelvoetbal is het geschikte spel waarmee je eventjes je hoofd leeg kunt maken. Speel het samen met het hele gezin of ga de strijd aan met je partner. Het is een spel dat leuk is voor jong en oud en daardoor perfect is voor deze periode. Daarnaast kan de tafelvoetbal ook worden gehuurd buiten de quarantaine periode.

Tafeltennis

Wil je meer beweging dan kan je ook gaan voor een tafeltennistafel. De tafel is makkelijk en snel in elkaar gezet en kan gespeeld worden door de kinderen of met het hele gezin. Om het te kunnen spelen met het hele gezin, zijn er verschillende manieren om dat de doen. Denk hierbij aan rond de tafel, een spel dat kinderen allemaal spelen op de basisschool en vast wel willen uitleggen aan hun ouders.

Airhockey tafel

Naast de andere tafels hebben wij ook nog een airhockey tafel in ons assortiment. Dit spel anders dan de andere spellen, omdat er uit de tafel lucht komt zodat je puck over het veld kan glijden. Kinderen vinden dit spel zeker leuk en hebben het wellicht al wel vaker gespeeld op een vakantie of in een game hal. Hiermee kunnen de kinderen hun energie kwijt en kunnen ze op een leuke en competitieve manier spelen tegen elkaar.

Meer informatie

Al deze tafels kunnen voor een extra bedrag thuis worden bezorgd, wil je dat niet? Dan kan je de tafels ook bij ons ophalen. Wij zetten het voor je klaar en dan hoef je het alleen nog maar in te laden. Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen over de producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen u graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht