Springkussens met Glijbaan Huren

Alle springkussens met glijbaan huren

Springkussen Prinses met Glijbaan

Springkussen Prinses met Glijbaan

Afmetingen DxBxH
6,0 x 4,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
10
van

120,00

incl. BTW
1 dag
110,00
incl. BTW
1 dag
90,91
excl. BTW

Springkussens met glijbaan Huren in Gouda - Springkussenverhuur Groene Hart

Wij bieden de beste springkussens, stormbanen, luchtkussens en nog veel meer aan! Wij zijn door heel Nederland gevestigd met onze collega filialen van Springkussenverhuur Nederland. Voor het organiseren van een feest of evenement bij je bij Springkussenverhuur Groene Hart aan het juiste adres.

Bij Springkussenverhuur Groene Hart bieden we een bezorgservice aan en een op-en afbouw service. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een beetje hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Groene Hart. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Springkussenverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.