Materiaal

Alle materiaal

Knotshockey Set

Knotshockey Set

Aantal gebruikers
12
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW
Rokvoetbal

Rokvoetbal

Aantal gebruikers
6
1 dag
75,00
incl. BTW
1 dag
61,98
excl. BTW
Voetbal Stift Cornervlag

Voetbal Stift Cornervlag

Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 2,0 m
Aantal gebruikers
1
1 dag
85,00
incl. BTW
1 dag
70,25
excl. BTW

Materiaal huren in Gouda - Springkussenverhuur Groene Hart

Maak jouw feest of evenement onvergetelijk met de hulp van Springkussenverhuur Groene Hart. Met onze uitgebreide collectie materialen kun je de dag tot in de puntjes afmaken. Of het nu gaat om een goal voor een sportdag of andere feestaccessoires, wij hebben alles in huis.

Van feesttenten tot verlichting en van springkussens tot popcornmachines - bij Springkussenverhuur Groene Hart vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement of feest. Onze bezorgservice zorgt dat alles op tijd op locatie is, terwijl onze op- en afbouwservice je van begin tot eind ontzorgt.

Mocht je toch nog twijfelen over de producten die je nodig hebt, dan staan onze klantenservice medewerkers altijd klaar om je te helpen. Zij adviseren je graag over de beste producten die bij jouw feest of evenement passen. Maak dus snel een afspraak met Springkussenverhuur Groene Hart!

Springkussenverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.