Knotshockey Set

1 dag  40,00
incl. BTW
1 dag 33,06
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Knotshockey huren in Gouda - Springkussenverhuur Groene Hart

Organiseer je een sportdag of een teamuitje met je hockey team maar ben je op zoek naar een variatiespel dat lijkt op hockey? Huur dan het knotshockey set! Deze leuke versie van hockey gaat er net iets anders aan toe. De hockeysticks zijn zogezegd knotsen en de bal is een paar keer zo groot als gewend. Je kunt je hier goed mee uitleven want het materiaal is van zachte stoffen gemaakt en is voor de onervaren onder ons een veilige keuze. Dus heb jij nou Last-Minute een Knotshockey set nodig? Dan ben je bij Springkussenverhuur Groenehart op het juiste adres!

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@springkussenverhuur-groenehart.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Springkussenverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.

 

Een beoordeling toevoegen