De buitenspeeldag komt er weer aan! De 4 voordelen van een springkussen

vrijdag 5 mei 2023

De buitenspeeldag komt er weer aan! De 4 voordelen van een springkussen

Het is binnenkort weer tijd voor de jaarlijkse buitenspeeldag voor Jantje Beton! Jantje Beton organiseert al 10 jaar lang in samenwerking met de kinderzender Nickelodeon de nationale buitenspeeldag. Omdat Nederland buitenspelen super belangrijk vindt wordt Nederland omgetoverd tot één grote speelplek voor kinderen. Dit jaar kun jij ook weer meedoen! In dit artikel vertellen wij jou waarom een springkussen huren een super goed idee is.

Een springkussen staat garant voor plezier

De bedoeling van de buitenspeeldag is dat de kinderen ervaren hoe leuk het is om buiten te spelen. Het is belangrijk dat zij plezier ervaren zonder op een digitaal apparaat te kijken. En een plek waar kinderen meer plezier zullen beleven dan op een springkussen bestaat niet. Ze kunnen springen, gieren, salto’s maken en zich helemaal in het zweet werken. Daarnaast komen ze op een springkussen in aanraking met meer kindjes en dit is ook nog eens goed voor de sociale ontwikkeling.

Luchtkussens in alle vormen en maten

Springkussens zijn al jarenlang een hit op evenementen en feesten. Door de jaren heen hebben de springkussens een aardige ontwikkeling meegemaakt. Waar ze vroeger een standaard uiterlijk hadden, kun je ze nu bestellen in alle denkbare maten en vormen. Wil jij de straat om toveren tot een tropisch oerwoud? Dan hebben wij alleen daarvoor al vijf verschillende springkussens voor. Voor een onderwaterwereld hebben wij zelf keus uit zes springkussens! Vermaak dus niet alleen de kinderen, maar ook nog eens je buren of de rest van de straat.

Je bent nooit te oud om te spelen

De buitenspeeldag is in het leven geroepen om de kinderen vaker op de straat te laten spelen. Misschien weet je zelf nog wel hoe fijn het altijd was en hoe vies je soms terug kwam. Dus organiseer de buitenspeeldag niet alleen voor je kindje, maar ook een beetje voor jezelf. Want stiekem is het springen op een springkussen leuk voor iedereen en altijd. Zeker als het gaat om een springkussen inclusief glijbaan en klimwand!

Een springkussen is voor ieder seizoen

Het fijne aan een springkussen is het feit dat je springkussens hebt met dak en zonder dak. Een springkussen kan dus in ieder seizoen gebruikt worden. Uiteraard is het belangrijk dat het niet te hard waait, te hard regent of veel te warm is. Dit voor het springkussen zelf, maar nog belangrijker ook voor de veiligheid en gezondheid van de kindjes. Of het nu miezert of er een licht briesje waait, een springkussen is altijd een goed idee als entertainment voor de kinderen. En toch ook nog steeds voor volwassenen.

Een springkussen huren voor de buitenspeeldag?

Wil jij een springkussen huren voor de buitenspeeldag van 12 juni 2019? Wees er dan op tijd bij en weet zeker dat jij het springkussen van jouw keus hebt. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Terug naar het nieuwsoverzicht