Een springkussen voor op een prinsessenfeestje? Hier wordt je dochter blij van!

vrijdag 5 mei 2023

Een springkussen voor op een prinsessenfeestje? Hier wordt je dochter blij van.

Hoera! Het is tijd voor een feestje, want jouw dochtertje wordt binnenkort een jaartje ouder! Een kinderverjaardag blijft bijzonder en dient dan ook goed gevierd te worden. Is jouw dochter fan van prinsessen? Wat dacht je van een prinsessenfeestje voor alle vriendjes en vriendinnetjes of familie? Op een prinsessenfeestje mag het kasteel natuurlijk niet ontbreken. Een springkussen huren biedt hier een perfecte uitkomst! Voor kinderen is niks zo leuk als uren springen op een echt springkasteel. Dit zijn onze prinsessentoppers!

Springkasteel voor je eigen prinses

Is de droomwereld van jouw meisjes gevuld met roze, prinsessen, een echte paleistuin en nog meer roze? Dan is dit springkussen prinses de perfecte match! Door het dak worden de prinsesjes beschermd tegen regel, hagel, sneeuw en zonnestralen. Niks of niemand houdt de prinsessen tegen om lekker te springen. Wat wel heel belangrijk is, is dat de koninklijke meisjes hun glazen muiltjes uit doen voor het feest kan beginnen.

Met een formaat van 4x3meter is dit springkussen geschikt voor de kleinere tuinen of locaties. Tevens is dit prinses springkussen ook te huur zonder dak.

Springpaleis voor de leukste prinsessen

Prinsessen hebben een toverfee nodig en dat ben jij! Met dit springkussen voor prinsessen tover jij een lach op het gezicht van jouw dochtertje. Betreed de prinsessentuin en geniet van het mooie uitzicht. Is het tijd voor de cadeautjes? Glijd snel van de glijbaan en wordt koninklijk ontvangen door je familie.

Na deze mooie verjaardag zal jouw prinses heerlijk slapen. Althans laten we hopen dat dit niet de Prinses op de erwt is, maar meer een echte sleeping beauty.

Met een oppervlakte van 6x4meter is er genoeg ruimte voor de vriendjes en vriendinnetjes van de jarige prinses.

Een kasteel voor de stoere prinsessen

Niet iedere prinses houdt van roze jurken, tiara’s en glazen muiltjes. Daarom hebben wij ook een springkussen kasteel voor de stoere prinsessen onder ons. Dit springkussen brengt je terug naar de middeleeuwen en verwelkomt je in de wereld van stoere ridders die het kasteel iedere seconde van de dag beschermen. Nodig de vriendjes en vriendinnetjes uit en de koninklijke familie is compleet.

Springkussen huren voor de verjaardag van je dochter?

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over de prinsessen springkussens of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht