Gasfles 5kg

30,00

1 dag 

incl. BTW

24,79

1 dag

excl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Gasfles 5kg
>
  • Gasfles 5kg
<

Omschrijving

Gasfles 5kg huren in Gouda - Springkussenverhuur Groene Hart

Organiseer je binnenkort een feest of evenement in de buitenlucht? Dan is het natuurlijk leuk om met zijn allen te gaan barbecueën. Ben je daarnaast ook van plan om tot in de late uurtjes door te gaan, dan is het handig om bij onze heaters te kijken. Op deze manier houd je het gezellig en warm. Voor een BBQ en heater is het belangrijk dat je genoeg gas hebt zodat het apparatuur goed werkt. Huur daarom onze 5kg Gasfles. Wij staan garant voor hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Naast de verhuur van gasflessen, verhuren wij ook andere partymaterialen om jouw feest of evenement tot een succes te brengen. Interesse in ons gehele assortiment? Ga naar onze website van Springkussenverhuur Groene Hart.

Heb je vragen over de 5kg Gasfles? Neem gersut contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder. Tot snel!

Springkussenverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.

 

Een beoordeling toevoegen