Goedkoop springkussen huren in Gouda? Dit zijn de meest gekozen!

vrijdag 5 mei 2023

Goedkoop springkussen huren in Gouda? Dit zijn de meest gekozen!

Woon jij in Gouda of omgeving en ben jij op zoek naar een geschikt, maar ook goedkoop springkussen? Dan ben je bij Springkussenverhuur Het Groene Hart aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé leverancier van springkussens in Gouda en omstreken. Onze springkussens zijn van hoge kwaliteit en altijd scherp geprijsd! Speciaal voor jou hebben wij een drietal meest gekozen springkussens op een rijtje gezet, om je wat meer inspiratie te geven. 

Springkussen Voetbal

Springkussen Voetbal is een veel gekozen springkussen. Met name voor jongens is dit een zeer geschikt springkussen, vanwege het voetbalthema. De buitenzijde nodigt kinderen uit om lekker te komen springen en duikelen. De vorm is niet, zoals een normaal springkussen, maar in de vorm van een echt voetbal. Dat maakt dit luchtkussen ook zeer geschikt voor voetbalevenementen. Vanaf  €125,00 per dag is dit springkussen te huur bij Springkussenverhuur Het Groene Hart, inclusief BTW!

 

Springkussen Circus met Dak

Springkussen Circus met Dak is een fantastisch springkussen dat gegarandeerd succes geeft op het feest of evenement! Met de felle gele en oranje kleuren is dit springkussen van een afstand al te zien. Kinderen gaan door het dolle heen bij het zien van dit springkussen. Het is daarom ook niet gek dat dit één van onze favoriete luchtkussens is. Maar dit springkussen is naast de leuke kleuren en het mooie design ook nog eens overdekt! Door het dak zijn de kinderen veilig van de regen. Hierdoor kan het springen en duikelen altijd door blijven gaan! Het springkussen is ook nog eens gemakkelijk zelf op te bouwen, vanwege de bijgeleverde elektrische pomp. Ouderlijk toezicht is echter wel gewenst! Vanaf €60,00 per dag inclusief BTW is dit fantastische springkussen al te huur bij Springkussenverhuur Het Groene Hart!

Springkussen Feest met Dak

Springkussen Feest met Dak gaat compleet de show stelen bij op het feest of evenement waar hij voor wordt gehuurd! Dit springkussen is namelijk groter dan de vorige twee, en hoger! De afmetingen zijn 5 bij 4 meter en bovenop het springkussen zit een feestvarken, klaar om iedereen kind te ontvangen! Met de ballonnen afgebeeld op het springkussen is dit een waar feest! De vrolijke kleuren zorgen voor een 100% slagingskans van het feest. Bovendien beschikt het springkussen ook nog over een dak! Een klein beetje regen doet geen kwaad voor het evenement. Dit fantastische luchtkussen is te huren vanaf €100,00 per dag, inclusief BTW!

Meer informatie

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht