De leukste houten spellen voor jouw event of feest

vrijdag 5 mei 2023

De leukste houten spellen voor jouw event of feest

Organiseer jij binnenkort een evenement of feest en wil je iets anders dan de standaard spelletjes? Overweeg dan eens om houten spellen te huren! Houten spellen zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar geven ook een nostalgisch gevoel. In dit artikel bespreken we de vier leukste houten spellen voor jouw event of feest: ringwerpen, mikado XL, Domino XL en Jenga XL. En het beste van alles? Je kunt ze allemaal huren bij Springkussenverhuur Het Groene Hart!

Waarom kiezen voor houten spellen?

Houten spellen zijn niet alleen leuk, maar ook duurzaam. Omdat ze gemaakt zijn van hout gaan ze lang mee en zijn ze minder belastend voor het milieu dan plastic spellen. Bovendien geven houten spellen een gezellige en sfeervolle uitstraling aan je feest of evenement.

Ringwerpen

Ringwerpen is een klassiek spel dat al jarenlang populair is op feestjes en evenementen. Bij dit spel draait het erom dat je de ringen om de paal probeert te gooien. Ringwerpen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het is een spel dat je met meerdere personen kunt spelen en waarbij het competitie-element voor extra spanning zorgt.

Mikado XL

Mikado is een spel dat veel mensen wel kennen. Het spel bestaat uit dunne stokjes die je op een bepaalde manier moet neerleggen en vervolgens een voor een moet verwijderen zonder de andere stokjes te bewegen. Mikado XL is een variant op het bekende spel, maar dan in een groter formaat. Dit maakt het spel niet alleen uitdagender, maar ook geschikt voor buitenactiviteiten.

Domino XL

Domino is een spel dat iedereen wel kent. Bij dit spel is het de bedoeling om de steentjes met dezelfde cijfers tegen elkaar aan te leggen. Bij Domino XL zijn de stenen niet alleen groter dan normaal, maar ook gemaakt van hout. Hierdoor hebben ze een rustieke uitstraling die perfect past bij een gezellig feestje.

Jenga XL

Jenga is een spel waarbij je blokken op elkaar stapelt en vervolgens één voor één weghaalt, totdat de toren omvalt. Jenga XL is een variant op het spel, maar dan in een groter formaat. Hierdoor is het spel niet alleen uitdagender, maar ook geschikt voor grotere groepen.

Waar huur je houten spellen?

Wil je houten spellen huren voor jouw evenement of feest? Dan ben je bij Springkussenverhuur Het Groene Hart aan het juiste adres. Bij Springkussenverhuur Het Groene Hart kun je niet alleen terecht voor houten spellen, maar ook voor partytenten, statafels, heaters en nog veel meer. Bovendien biedt Springkussenverhuur Het Groene Hart een uitstekende service voor een goede prijs.

Terug naar het nieuwsoverzicht