De 5 leukste springkussens voor een kinderfeestje!

vrijdag 5 mei 2023

De 5 leukste springkussens voor een kinderfeestje!

Springkussens zijn leuk voor een kinderfeestje, omdat ze een geweldige manier zijn om kinderen te laten spelen en zich te laten uitleven. Ze bieden kinderen de kans om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen en hun coördinatie te verbeteren en ze kunnen ook helpen om hun energie op een gezonde manier te verbranden. Bovendien zijn springkussens ook leuk voor kinderen, omdat ze de kans bieden om samen te spelen en te socialiseren met andere kinderen. Dit kan ervoor zorgen dat het kinderfeestje voor iedereen leuk en onvergetelijk is. Kies het springkussen uit die het beste aansluit op het kinderfeestje van uw zoon of dochter!

Springkussen Snoepje

Wanneer de kinderen nog erg jong zijn, maar u wel graag een springkussen wilt hebben op het kinderfeestje. Kunt u het beste kiezen voor een mini springkussen. De mini springkussens zijn 4x3m en dus geschikt om met wat kleinere kindjes op te springen. Veel jonge kinderen, maar ook volwassenen zijn gek op snoepjes. Wanneer het thema van het kinderfeestje te maken heeft met snoep of u opzoek bent naar een thema die iedereen aanspreekt, is het springkussen snoepje een geschikt springkussen voor een kinderfeestje.

Springkussen Prinses met dak

Organiseert u een prinsessen kinderfeestje voor uw dochter en komen alle vriendinnen in een prinsessenjurk? Dan is het leuk om, nadat de prinsesjes zijn geschminkt in hun favoriete prinses, de meiden te laten springen op het springkussen prinses met dak. Laat ze wel de prinsessenhakjes uittrekken om een lek springkussen te voorkomen tijdens het kinderfeestje.

Springkussen Sealife met glijbaan

Zijn er veel vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd voor het kinderfeestje, dan is het wel van belang dat het springkussen groot genoeg is. Het springkussen Sealife met glijbaan heeft een afmeting van 6x4m, beschikt over een glijbaan en is in een leuk onderwaterwereld thema. Hebben de kinderen genoeg van de zeedieren en willen ze even wat komen drinken dan kunnen ze het springkussen verlaten via de glijbaan en daarna weer vrolijk verder springen.

Springkussen Paleis met glijbaan

Willen de ridders en prinsessen tijdens het kinderfeestje ervaren hoe het is om in een kasteel te wonen en het kasteel te beschermen tegen vijanden? Huur dan het springkussen Paleis met glijbaan. Zie je als ridder gevaar aan komen? Stuur dan de prinses het kasteel in en glijd via de glijbaan naar beneden om in aanval te gaan tegen de vijand. Wanneer de vijand is verslagen kunnen jullie samen springen op het springkussen om de overwinning te vieren.

Springkussen multiplay olifant

Wil je naast springen ook spelen op het springkussen? Huur dan een multiplay springkussen. Dit springkussen multiplay olifant is geschikt voor kinderen die gek zijn om de jungle en op onderzoek uit willen. Wanneer je de jungle van binnen heb gezien en dorst hebt gekregen. Dan kan je het springkussen verlaten via de glijbaan en weer betreden via de olifantenbek.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht