Bekijk de mogelijkheden voor spellen huren

vrijdag 5 mei 2023

Hoewel grote evenementen niet meer mogen doorgaan, is het huren van spellen altijd nog een leuk alternatief. Wij, van Springkussenverhuur Groene Hart zijn er om jou te helpen bij de voorbereiding van een leuke dag die met je met een beperkt aantal mensen mag houden. Ter inspiratie hebben we een aantal spellen voor je op een rij gezet die je bij ons kunt huren. Benieuwd welke spellen dit zijn? Lees dan verder!

 Jenga XL huren

Dit bekende spel kent vrijwel iedereen wel. Even een reminder hoe het spel werkt. Je bouwt van alle blokken eerst een toren. Vervolgens pakt ieder om de beurt een blok uit de toren en legt deze voorzichtig weer op de toren neer zonder dat hij omvalt. Bij wie als eerst de toren omvalt is het JENGA!  Wij, van Springkussenverhuur Groene Hart verkopen dit originele leuke spel, maar dan in XL formaat. Dat betekent, meer pret met een grotere toren die je kan maken met de blokken. Met wie ga jij de uitdaging aan? Huur hier de Jenga XL.

Vier op een rij XL huren

Nog een nostalgisch leuk spel is vier op een rij. Wist je dat dit een van de oudste spellen is die we in Nederland kennen? Daarom vinden wij het ook zo leuk om dit mooie spel te mogen verhuren. Het is ook nog eens een XL variant, dus extra veel plezier. Je zal wel denken dat het bij de grote variant makkelijker wordt, dan heb je het mis. Je verliest namelijk sneller het overzicht. Wie daag jij uit? De kans om je inzichtelijke skills toe te passen. Wie als eerst vier op een rij heeft, die wint! Bij interesse bekijk je hier vier op een rij XL.

Mikado XL

Ken je Mikado nog? Een stokje uit de stapel halen zonder een ander stokje te laten bewegen? Ook dit spel hebben we in een XL formaat. Houd er rekening mee dat de XL variant een stuk moeilijker is, doordat de stokken zwaarder zijn, zijn ze moeilijker om te verplaatsen. Hoe goed ben jij in dit spel en met wie ga jij de uitdaging aan? Wees degene met de meeste stokken op het einde en je wint! Bij interesse bekijk je hier de Mikado XL om te huren.

Meer informatie

Nu je een aantal voorbeelden aan spellen hebt bekeken, hopen we dat je een keuze hebt kunnen maken. Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons geheel assortiment aan spellen die wij verhuren, bezoek dan onze website of neem contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht