Springkussen Mini Snoepje

60,00

van 

incl. BTW
1 dag  55,00
incl. BTW
1 dag 45,45
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 3,0 x 2,5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1100 watt (6,9 AMP)
Transportmaat Transportmaat
<1m3

Omschrijving

Springkussen Snoepje 4×3 Huren in Gouda - Springkussenverhuur Groene Hart

Het zoetste springkussen die we aanbieden. Springkussen snoepje is een echte traktatie en zeer geschikt voor een kinderfeestje! Door het formaat van dit springkussen (4x3m) past deze vrijwel in elke achtertuin! Meet wel je tuin van te voren goed op, zodat je aan elke zijde minimaal een speling hebt van een meter. Kinderfeestje? Dan mag dit springkussen absoluut niet ontbreken! Daarnaast verhuren we ook nog suikerspinmachines. Een perfecte toevoeging bij dit zoete springkussen!

Het springkussen wordt geleverd met de benodigde ventilators. Met de ventilators kun je het springkussen eenvoudig en binnen no-time klaarzetten voor gebruik.

Heb je nog vragen het Springkussen Snoepje of over één van onze andere attracties? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Groene Hart. Dit kan per e-mail of telefonisch. De klantenservice staat je graag te woord en helpt je bij het maken van de juiste keuze voor het leukste feestje ooit!

Springkussenverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.

 

Extra Productopties

30,00

incl. BTW

24,79

excl. BTW

In winkelwagen te selecteren

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen