Geniet van de Zomer met de Opblaasattracties van Springkussenverhuur Groene Hart!

donderdag 13 juni 2024

Geniet van de Zomer met de Opblaasattracties van Springkussenverhuur Groene Hart!

De zomer is het perfecte seizoen om buiten plezier te maken en wat is er beter dan dat te combineren met verfrissende waterattracties? Bij Springkussenverhuur Groene Hart hebben we een aantal fantastische opblaasattracties die ideaal zijn voor warme dagen. Of je nu een buurtfeest, een verjaardagsfeestje of een bedrijfsuitje organiseert, onze waterattracties zorgen voor verkoeling en onvergetelijke herinneringen. Ontdek onze top vier zomerse opblaasattracties: de Water Buikschuifbaan, de Glijbaan Jungle met Waterbad, de Buikschuifbaan Haai en de Tobbedansbaan.

1. Water Buikschuifbaan

Onze Water Buikschuifbaan is een geweldige manier om de zomerse hitte te verslaan. Met een lengte van maar liefst 18 meter biedt deze baan voldoende ruimte voor deelnemers om te rennen, glijden en plonzen. Het gladde oppervlak wordt continu natgehouden, waardoor je met hoge snelheid naar het einde kunt glijden. Deze attractie is perfect voor kinderen én volwassenen die houden van een spannende en verfrissende activiteit. De beste baan om een flinke uitglijder op je buik te maken!

2. Glijbaan Jungle met Waterbad

Voor een avontuurlijke twist biedt onze Glijbaan Jungle met Waterbad de perfecte combinatie van spanning en verkoeling. Deze kleurrijke glijbaan is ontworpen met een jungle-thema en eindigt in een groot waterbad, wat ook kan dienen als ballenbak overigens. Kinderen kunnen genieten van het klimmen en glijden terwijl ze zich onderdompelen in het tropische thema. De glijbaan is veilig en zorgt voor urenlang speelplezier tijdens zomerse evenementen. Met de bijgeleverde elektrische blower is het luchtkussen eenvoudig op te blazen!

3. Buikschuifbaan Haai

Een andere spannende optie is de Buikschuifbaan Haai. Met een indrukwekkend haai-design is deze attractie niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook een geweldige eyecatcher op elk evenement. De baan is ontworpen om soepel en snel te zijn, waardoor deelnemers het gevoel krijgen dat ze door het water schieten. Deze baan is perfect voor competitieve races of gewoon voor wat verkoelende pret. De baan biedt 18 meter aan glijafstand en is 3 meter breed. Daarnaast is deze eenvoudig op te blazen met een elektrische ventilator. Deze baan is perfect voor competitieve races of gewoon voor wat verkoelende pret!

 4. Tobbedansbaan

Tot slot, de Tobbedansbaan is een absolute favoriet voor zomerfeesten. Deze attractie combineert het plezier van een waterglijbaan met de opwinding van een race. De Water Tobbedansbaan van 15x4 meter, biedt een unieke en spannende ervaring. Bij deze attractie klimmen deelnemers eerst omhoog, maken zich vast aan een band en glijden dan naar beneden. Bij het afglijden van de glijbaan beland je in het Tobbedansbad, wat voor extra plezier zorgt. Deze attractie zorgt voor hilarische momenten en is een geweldige manier om een zomerse dag te vieren.

Waarom Kiezen voor Waterattracties van Springkussenverhuur Groene Hart?

Onze waterattracties zijn niet alleen verfrissend en leuk, maar ook veilig en van hoge kwaliteit. Ze zijn perfect voor allerlei evenementen en geschikt voor alle leeftijden. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan andere opblaasattracties, springkussens en feestbenodigdheden, zodat je altijd iets kunt vinden dat perfect bij jouw evenement past.

Of je nu op zoek bent naar iets spannends, iets avontuurlijks, of gewoon wat verfrissend plezier, bij Springkussenverhuur Groene Hart ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw zomerse opblaasattractie te huren en maak van jouw evenement een groot succes.

Mocht je toch iets anders willen? Bekijk dan ons volledige assortiment. We hebben voor ieder wat wils, zodat elk feest gegarandeerd een knaller wordt!

Terug naar het nieuwsoverzicht