3 Geweldige Zomerse Attracties met Water

woensdag 5 juli 2023

3 Geweldige Zomerse Attracties met Water bij Springkussenverhuur Groene Hart

De zomer is in volle gang en wat is er nu leuker dan verkoeling te zoeken bij een attractie met water? Bij Springkussenverhuur Groene Hart hebben ze drie geweldige attracties die perfect zijn voor de zomerse dagen. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke glijbanen of verfrissende wateractiviteiten, deze attracties zorgen gegarandeerd voor urenlang plezier. 

1. Water Buikschuifbaan van 18 meter: Glijden en Plezier


De Water Buikschuifbaan van 18 meter is een geweldige attractie voor jong en oud. Maak de baan nat met water en sop, en bereid je voor op een onvergetelijke glijervaring. De baan is lang genoeg om een leuke wedstrijd te organiseren met je vrienden of familie. Wie glijdt het verst? Wie bereikt de finish met de meeste snelheid? De spanning en sensatie zijn gegarandeerd! Deze waterglijbaan zorgt voor eindeloos plezier en laat je keer op keer terugkomen voor meer.

2. Springkussen Flamingo met Zwembad: Springen en Plonzen

Het Springkussen Flamingo met Zwembad is een absolute favoriet bij Springkussenverhuur Groene Hart. Dit vrolijke springkussen is voorzien van een glijbaan die uitkomt in een verfrissend zwembad met water. Laat je innerlijke avonturier los en spring rond in dit kleurrijke springparadijs. De vrolijke flamingo op het dak maakt het plaatje compleet en zorgt voor een feestelijke sfeer. Het Springkussen Flamingo met Zwembad is de perfecte attractie om te genieten van de zomerse dagen en tegelijkertijd af te koelen in het water.

3. Tobbedansbaan van 15 meter: Glijden en Plonsen

Ben je op zoek naar nog meer waterpret? Dan is de Tobbedansbaan van 15 meter iets voor jou! Klim omhoog, neem plaats op je tobbe/band en glij met volle snelheid naar beneden. Maar pas op, want aan het einde van de baan beland je in een verfrissend waterbad. Het is een avontuurlijke en hilarische ervaring voor jong en oud. Daag je vrienden of familie uit voor een wedstrijdje en kijk wie als eerste de finish bereikt. Met de Tobbedansbaan beleef je gegarandeerd plezier en creëer je herinneringen die je niet snel zult vergeten.

Terug naar het nieuwsoverzicht